Tjänster

Övriga tjänster

Vid sidan av golvslipning så utför vi en rad andra tjänster.

Golvläggning

Vi kan hjälpa dig att lägga alla former av golv. Trägolv, laminatgolv, plastmattor etcetera. Varje dag utför vi ett flertal golvläggningar i Stockholms län. Inget golvarbete är för litet för oss. Tänk på ditt golv – ett fräscht golv är ett av de bästa sätten att höja värdet på en bostad.

parkett

Målning

Vi kan hjälpa till med olika typer av målartjänster. Utvändigt och invändigt, reparationsmålningar och ny- och ombyggnadsmålningar. Noggrannhet och en stor känsla för detaljer är alltid i fokus när vi utför ett måleriarbete. När vi målar utför vi alltid grundarbete, med skrapning, spackling och slipning, utan slarv.

Vi har stor erfarenhet av målning och kan garantera att vi gör ett bra arbete. Varje uppdrag är unikt och vi har kunskaperna som gör att vi kan genomföra jobbet på ett korrekt sätt.

Tak och fasad

Vi kan även utföra ett brett utbud av takentreprenader – både nyproduktion och omläggningar av tak. Våra takmontörer är erfarna yrkesutövare med gedigna kunskaper om alla tak- och fasadtyper. När det handlar om tak och fasader finns det inga genvägar – vi gör alltid en ordentlig besiktning och ett gediget grundarbete. Detta är ett måste för att det färdiga resultatet måste hålla för väder, vind och alla de påverkansfaktorer som sliter på ett hus.

Intresserad av någon av våra tjänster? Välkommen att kontakta oss.

Snyggare golv med slipmaskin!