Golvslipning Täby

Fräscha golv till rimliga priser | 08-777 51 00

Om oss

ETT KOMPETENT OCH ERFARET FÖRETAG

K3 är ett bygg- och installationsföretag från Stockholm som utför uppdrag i hela länet. Vi har ett helhetstänk där kvalitet, kompetens och kostnadseffektivitet är i fokus. Vi utför uppdrag inom tak, golv, målning med mera. Här kan du läsa mer om våra övriga tjänster.

Vi utför uppdrag åt såväl företag som privatpersoner och alla uppdrag är lika viktiga – stora som små. Alla arbeten utförs enligt arbetsprocesser som vi tagit fram på ett noggrant sätt under en lång tid. På det sättet kan vi garantera ett smidigt arbete som alltid håller hög kvalitet. Att uppnå ett så bra resultat som möjligt i förhållande till priset är vår grundprincip.

golv

Ett väl utarbetat arbetssätt

Vårt arbetssätt är uppbyggt på följande sätt: Vi inleder med en första kontakt. Därefter kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök där vi besvarar dina frågor och levererar en tydlig och klar offert, alltid med ett fast pris. Är du nöjd med den så beställer du den aktuella tjänsten och vi bokar tid för uppdraget. Därefter utför vi arbetet enligt offert, och stämmer sedan av så att du är nöjd med utförandet. Därefter erhåller du faktura inklusive ROT-avdraget. Några veckor efter att arbetet är slutfört så kontaktar vi er för en uppföljning.

 

Golvslipning – ett effektivt och ekonomiskt sätt att fräscha upp golvet.